"Όλα τα σουαρέ του κόσμου" // Το μουσικό ταξίδι της Στέλλας με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο

Created by
Stella Pappa
ATHENS

Project overview

Η Στέλλα θέλει να συνεχίσει να ταξιδεύει και να μεταφέρει στο σακίδιο της, τα τραγούδια της, στα πέρατα του κόσμου με σκοπό του ολοκλήρωση του δεύτερου προσωπικού της album "Όλα τα σουαρέ του κόσμου".

Description

    For ​English Version scroll down...


Latest Update: Online Concert | Οδοιπορικό στο Μεξικό στις 05/10

Η Στέλλα Παππά, αποκλεισμένη για μήνες στο Μεξικό, δεν χάνει το πάθος για μουσική και τραγουδά για εμάς στην Ελλάδα, σε μία αυτοβιογραφική live streaming μετάδοση, με τίτλο «Οδοιπορικό στο Μεξικό».

Στις 5 Οκτωβρίου και 21.00 το βράδυ, η Στέλλα από την άλλη πλευρά της υφηλίου, θα αποδώσει διαδικτυακά τις εμπειρίες και απίστευτες ιστορίες που ζει στην Κεντρική Αμερική, στα μέρη των Αζτέκων.

Δηλώστε την παρουσία σας στο link της εκδήλωσης στο Facebook: https://www.facebook.com/events/608801829791304


    Η Στέλλα Παππά θέλησε χαράξει το δικό της δρόμο. Να καταρρίψει τα όρια της μουσικής βιομηχανίας και να απορρίψει τη πεπατημένη. Θέλησε να γυρίσει τον κόσμο, να γράψει και να ηχογραφήσει ένα τουλάχιστον τραγούδι για κάθε χώρα που επισκέπτεται. Να συναντήσει μουσικούς και καλλιτέχνες από όλη την υφήλιο, να τους ακούσει να παίζουν και να μοιραστούν τη μουσική κληρονομιά που κουβαλάει ο καθένας από τον τόπο του. Να συνδημιουργήσει νέα τραγούδια και να συνθέσει με τρόπους ανεξερεύνητους μέχρι τώρα καινούργιες ηχητικές εκδοχές τραγουδιών του κόσμου.

 

 

       Έως τώρα, έχει πραγματοποιήσει συναυλίες και ηχογραφήσεις στη Νάπολη της Ιταλίας, σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, στην Ανδαλουσία, στην Αβάνα και στη Μπαρακόα της Κούβας, στις Γαλλικές Αντίλλες. Στο πέρασμα της η Στέλλα χάραξε τη δική της πορεία. Πήρε ένα χάρτη ένωσε με κλωστή κάθε χώρα, κάθε πόλη, κάθε χωριό, κάθε ιδιαίτερη προσωπικότητα που γνώρισε. Αυτό είναι το δικό της πολυπολιτισμικό δίκτυο μόνο που δεν είναι απλές συνεργασίες. Έίναι προσωπικοί κόμποι δεμένοι σφιχτά με αναμνήσεις και συναισθήματα. Θυμάται προσωπικά όλους τους ανθρώπους. Κάποιοι μοιράστηκαν το τραπέζι τους μαζί της, άλλοι τη μουσική τους, άλλοι την αγάπη τους για την περιπέτεια.

 

        Έπί του παρόντος βρίσκεται στο Μεξικό όπου αποκλείστηκε λόγω της πανδημίας. Corona Virus επιτρέποντος θα συνεχίσει το ταξίδι της στη Λατινική Αμερική, κατεβαίνοντας στην Κολομβία και από εκεί από χώρα σε χώρα μέχρι τη Χιλή. Το μήνυμα της είναι τόσο σύνθετο στην κατανόηση όσο και απλό στην έκφραση: «Αυτό που μας διαφοροποιεί, είναι αυτό που μας ενώνει».

 

 

        Μέσα από αυτό το άλλοτε απολαυστικό και άλλοτε περιπετειώδες ταξίδι, η Στέλλα συγκεντρώνει με υπομονή ηχογραφήσεις και παρτιτούρες, φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό για να συνθέσει το project της "Όλα τα σουαρέ του κόσμου". Το album θα περιέχει οκτώ κομμάτια, καθένα ηχογραφημένο σε διαφορετική χώρα, ενώ θα συνοδεύεται από πλούσιο υλικό με εικόνες και ιστορίες που έζησε η Στέλλα στα πέρατα του κόσμου.Το όνομα είναι παράφραση του τίτλου της αγαπημένης της ταινίας “όλα τα πρωινά του κόσμου”. Σουαρέ στα γαλλικά σημαίνει «βράδυ», αλλά οι Γάλλοι το χρησιμοποιούν σαν λέξη και για την έννοια της βεγγέρας, της βραδινής μάζωξης σε κάποιο σπίτι με σκοπό την διασκέδαση.Στο τέλος του ταξιδιού, ο δίσκος αυτός θα παρουσιαστεί σε όλο του το εύρος, σε μία μεγάλη εκδήλωση στην Έλλάδα.

 

        Η Στέλλα θέλει να συνεχίσει να ταξιδεύει και να μεταφέρει στο σακίδιο της, τα τραγουδια της, στα πέρατα του κόσμου με σκοπό του ολοκλήρωση του δεύτερου προσωπικού της album "Όλα τα σουαρέ του κόσμου". Στηρίζοντας το crowdfunding, δίνετε το δικαίωμα στη Στέλλα, να πληρώνει τους επαγγελματίες του χώρου με τους οποίους συνεργάζεται όπως τους αξίζει καθώς και να ηχογραφεί σε αξιοπρεπή studio.

 

 

Με την ελπίδα να συνεχίσει τη μουσική της περιπέτεια, αφήνοντας στον κόσμο το δικό της μουσικό λιθαράκι συλλέγοντας παράλληλα εικόνες, νότες και φυσικά αμέτρητες ιστορίες προς αφήγηση, έστησε το δικό της παζάρι εμπειριών. Εσείς διαλέγετε και οι ανταλλαγές προσφορών ξεκινάνε.

 

 

Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής είναι μεγάλες και πολυπληθείς και οι καλοί μουσικοί θέλουν ψάξιμο για να βρεθούν. Η Στέλλα ξεκινά την αναζήτηση , αλλά το “scouting” θέλει χρόνο, χρήμα και ξενύχτι. Πήγαινε με τη Στέλλα μαζί στο επόμενο music live tour, δώσε 10 ευρώ για την είσοδο στην συναυλία και παράλληλα παίρνεις:

 • τον πρώτο της δίσκο "Λούλου" σε ψηφιακή μορφή.

 

Το "scouting" ολοκληρώθηκε και η επόμενη μπάντα-καλεσμένη του σουαρέ εντοπίστηκε. Τώρα ξεκινάν οι πρόβες. Η πιο δημιουργική στιγμή του project. Είναι η στιγμή που οι διαφορετικές μουσικές καταβολές των συμμετεχόντων θα σμίξουν και θα γεννήσουν ένα καινούργιο τραγούδι. 
Η Στέλλα σας παραχωρεί κεντρική θέση στον καναπέ μέσα στο στούντιο με 20 ευρώ. Για να κάνετε ησυχία, σας λέει πως όταν τελειώσει η πρόβα θα λάβετε και:

 • τον πρώτο της δίσκο "Λούλου" σε ψηφιακή μορφή.

 • και το δίσκο “Όλα τα σουαρέ του κόσμου” σε ψηφιακή μορφή ΠΡΩΤΟΙ, πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

 

Οι πρόβες τελείωσαν και έρχεται η μεγάλη στιγμή της ηχογράφησης. Ο camera man βρίσκεται εκεί για να καταγράψει την διαδικασία, οι μουσικοί και ο ηχολήπτης είναι όλοι στις θέσεις τους. Η Στέλλα Παππά σας περιμένει στην πόρτα και σας προτείνει να μπείτε μαζί της στο studio για να πάρετε μέρος στην live ηχογράφηση του σουαρέ με 40 ευρώ. Χμμμ…καλό ακούγεται αλλά μπορείτε και καλύτερα. Η Στέλλα αγχώνεται και σας δίνει:

 • τον πρώτο της δίσκο  "Λούλου" σε ψηφιακή μορφή.

 • το δίσκο “Όλα τα σουαρέ του κόσμου” σε ψηφιακή μορφή ΠΡΩΤΟΙ, πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

 • Και τους δύο δίσκους εκτυπωμένους σε Hard Copy (φυσική μορφή).

 

Υπάρχετε όμως και εσείς που μία απλή live συναυλία δεν σας ικανοποιεί. Επιθυμείτε να βιώσετε ένα σουαρέ και ο μόνος τρόπος είναι να κρατήσετε θέση σε ένα από αυτά που διοργανώνει η ίδια.  Η Στέλλα βγάζει ένα χαρτάκι που γράφει τη μέρα, τη διεύθυνση της επόμενης βραδιάς και τη τιμή 50 ευρώ. Το κοιτάτε απογοητευμένοι και αποφασίζετε να φύγετε, αλλά μία φωνή πίσω σας καλεί. Λαμβάνετε ένα μεγαλύτερο χαρτί στο οποίο αναγράφεται ότι θα λάβετε:

 • τον πρώτο της δίσκο "Λούλου" σε ψηφιακή μορφή.

 • το δίσκο “Όλα τα σουαρέ του κόσμου” σε ψηφιακή μορφή ΠΡΩΤΟΙ, πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

 • τους δύο δίσκους εκτυπωμένους σε Hard Copy (φυσική μορφή).

 • ΚΑΙ μια διπλή πρόσκληση για την παρουσίαση του album “Όλα τα σουαρέ του κόσμου” όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

 

Τέλος, αν οτιδήποτε έχετε διαβάσει είναι περιττό γιατί η Στέλλα Παππά κέρδισε την καρδιά σας με τον όμορφο σκοπό που έχει, μπορείτε να γίνετε χορηγός του δίσκου “Όλα τα σουαρέ του κόσμου” με 100€. Εκτός από την ευχαρίστηση ότι συνεισφέρετε ολοκληρωτικά σε ένα μουσικό έργο με ουσία, θα λάβετε:

 

 • τον πρώτο της δίσκο "Λούλου" σε ψηφιακή μορφή.

 • το δίσκο “Όλα τα σουαρέ του κόσμου” σε ψηφιακή μορφή ΠΡΩΤΟΙ, πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

 • τους δύο δίσκους εκτυπωμένους σε Hard Copy (φυσική μορφή).

 • Τέσσερις προσκλήσεις για την παρουσίαση του album “Όλα τα σουαρέ του κόσμου” όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

 • Ευχαριστήρια αναφορά μέσα στο έντυπο υλικό του δίσκου και σε όλα τα τραγούδια που θα ανέβουν στο YouTube.

Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήδη το crowdfunding της Στέλλας έχει εντυπωσιάσει πολλούς, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει δημοσιεύσεις σε δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως:

Zinapost - https://www.zinapost.gr/lifestyle/news/476090_ellinida-tragoydopoios-apokleismeni-5-mines-sto-mexiko-logo-covid-19-xekina

Beater - https://beater.gr/stella-pappa-crowdfunding-greek-music/

Art and Press - https://www.artandpress.gr/portal/synentefkseis/mousikoi-tragoudistes/stella-pappa-i-ellinida-tragoudopoios-pou-taksideyei-ton-kosmo-mas-milaei-apo-to-meksiko

iNews - https://www.inewsgr.com/197/ellinida-tragoudopoios-apokleismeni-5-mines-sto-mexiko-logo-covid-19-xekina-crowdfunding.htm


​English Version follows


Latest Update: Online Concert | Trip to Mexico on 05/10

Despite staying isolated for months in Mexico, Stella Pappa does not lose her passion for music and sings for us in Greece, in an autobiographical live streaming broadcast, entitled "Trip to Mexico".

On the night of October 5 and 21.00 (Greece hour), Stella, from the other side of the planet, will share online the experiences and incredible stories she lives in Central America, in the parts of the Aztecs.

Register your presence at the event link on Facebook: https://www.facebook.com/events/608801829791304


Stella arrived, on a warm winter's day before the pandemic, to México City.  It was a visit as part of her project "Toutes les soirées du monde". For her, “Soirées” are a chance for like-minded individuals to get together and share.

The idea behind "Toutes les soirées du monde" is to hold gatherings around the world. Hosting local musicians and bands from different countries, her mission is to make a space for collaborative music creation in order to create a unique music album. 

An album which will include rhythms, original compositions, images  and sounds from various points of the planet. The mission of "Toutes les soirées du monde" is to show that diversity can unite us instead of divide us.

While she was working on this project, she was trapped by the lockdown in Mexico. After 4 months of quarantine, she wants to keep on with her project. In order to do it, she needs your help. In order to be able to pay the people that she is working with (professional musicians, video makers, sound engineers etc.).

At this crowdfunding campaign you can now pre-empt this unique album and your ticket for the presentation-concert which will take place, when the project will come to an end and Stella will be back in Greece again. There, you will hear her music adventures from this trip which changed her way of thinking forever. Μaybe coronavirus can block the borders of countries, but let art pass through them!

In such a short amount of time Stella's Crowdfunding has impressed many people, resulting to gaining publicity through popular sites such as:

Zinapost - https://www.zinapost.gr/lifestyle/news/476090_ellinida-tragoydopoios-apokleismeni-5-mines-sto-mexiko-logo-covid-19-xekina

Beater - https://beater.gr/stella-pappa-crowdfunding-greek-music/

Art and Press - https://www.artandpress.gr/portal/synentefkseis/mousikoi-tragoudistes/stella-pappa-i-ellinida-tragoudopoios-pou-taksideyei-ton-kosmo-mas-milaei-apo-to-meksiko

iNews - https://www.inewsgr.com/197/ellinida-tragoudopoios-apokleismeni-5-mines-sto-mexiko-logo-covid-19-xekina-crowdfunding.htm

 


​Για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες να καταθέσουν από την συγκεκριμενη πλατφόρμα μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο παρακάτω λογαριασμό

IBAN Εθνικής Τράπεζας
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
GR2401102510000025161054678

με ένδειξη: Για τα σουαρέ - Ονοματεπώνυμο

 

Press Kit σχετικά με τη Στέλλα Παππά και το crowdfuning για τη χρηματοδότηση του έργου της "Όλα τα σουαρέ του κόσμου", μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://bit.ly/StellaPappa

Η Στέλλα και η ομάδα της σας ευχαριστεί για το χρόνο σας!

Help promote this project

€5.430
Raised of €5.000,00 Goal
109 %
Funded

Time Remaining
This project will receive all of the funds contributed by 10/30/20

 

Average contribution: €113,13

Project funders ( 48 )

 • Βάσω Μιχαηλίδου
  Καλή επιτυχία!
  €20,00
 • Κατερίνα Παιγνιωτακη
  €25,00
 • Έλενα Σαρακινού
  €300,00
 • Ramute Zlabyte
  ♥️🤘🔥☀️🌌🎶🌎
  €10,00
 • Anonymous
  Hotel Queen Olga Thessaloniki
  N/A
 • Dimitrios Arkolakis
  €15,00
 • Christos Karagiannis
  €100,00
 • Μαρίνα Ζαχαριουδάκη
  Στέλλα μου καλή επιτυχία!!
  €50,00
 • Ανδρέας Λάζαρης
  €50,00
 • MARIA FRAGKIADAKI
  €40,00
 • See all project funders
 • Anonymous
  Hotel Queen Olga Thessaloniki
  N/A
 • Anonymous
  N/A
 • Γιάννης & Γεωργία Ανετάκη
  €400,00
 • Simona Hujerová Hujerová
  love you
  €350,00
 • Έλενα Σαρακινού
  €300,00
 • s s
  €200,00
 • Alex Dimitriadis
  €100,00
 • Anonymous
  €100,00
 • Christos Karagiannis
  €100,00
 • Δημήτρης Μαμελετζής
  €100,00
 • See all project funders

Project sponsors ( 1 )

 • Hotel Queen Olga

  Ξενοδοχείο Queen Olga Θεσσαλονίκη

  Το Ξενοδοχείο Queen Olga αποτελεί πρεσβευτή για το καλλιτεχνικό εγχείρημα της Στέλλας Παππά. Η ίδια καθώς και η ομάδα της ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική συνεισφορά και υποστήριξη.

See all project sponsors
 • ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  Online Concert | Οδοιπορικό στο Μεξικό στις 

  Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε σήμερα το βράδυ στις 9 στο Facebook live της Στέλλας!

  Το link της εκδήλωσης στο Facebook είναι εδώ: 

  Οδοιπορικό στο Μεξικό


  05-10-2020 17:28
 • Αρθρο στο in.gr

  In.gr Article


  28-09-2020 11:51

 •  

  Online Concert | Οδοιπορικό στο Μεξικό στις 05/10

   

  Η Στέλλα Παππά, αποκλεισμένη για μήνες στο Μεξικό, δεν χάνει το πάθος για μουσική και τραγουδά για εμάς στην Ελλάδα, σε μία αυτοβιογραφική live streaming μετάδοση, με τίτλο «Οδοιπορικό στο Μεξικό».


  Στις 5 Οκτωβρίου και 21.00 το βράδυ, η Στέλλα από την άλλη πλευρά της υφηλίου, θα αποδώσει διαδικτυακά τις εμπειρίες και απίστευτες ιστορίες που ζει στην Κεντρική Αμερική, στα μέρη των Αζτέκων.


  Ταξιδιώτισσα με πυξίδα της τους απέραντους μουσικούς ορίζοντες, καθώς υλοποιεί το όραμα της για το δίσκο «Όλα τα σουαρέ του κόσμου / Toutes les soirées du monde» με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.


  Στο πέρασμα της από χώρα σε χώρα, γνωρίζει μουσικούς από όλη την υφήλιο, τους ακούει να παίζουν και κατόπιν συνεργάζονται ανταλλάσσοντας τις πολιτιστικές κληρονομιές που κουβαλάει ο καθένας από τον τόπο του.
  Στο τέλος του ταξιδιού, ο δίσκος αυτός θα παρουσιαστεί σε όλο του το εύρος, σε μία μεγάλη εκδήλωση στην Ελλάδα.


  Για να γίνει όμως αυτό το έργο πραγματικότητα, χρειάζεται τη βοήθεια σας. Η Στέλλα θέλει να συνεχίσει να ταξιδεύει και να έχει τη δυνατότητα να πληρώνει όλους όσους συντελούν στο “Όλα τα Σουαρέ του Κόσμου” όπως τους αξίζει.

   

  Το link της εκδήλωσης στο Facebook είναι εδώ: 

  Οδοιπορικό στο Μεξικό


  21-09-2020 16:32
 • Βάσω Μιχαηλίδου
  Καλή επιτυχία!
  €20,00
 • Κατερίνα Παιγνιωτακη
  €25,00
 • Έλενα Σαρακινού
  €300,00
 • Ramute Zlabyte
  ♥️🤘🔥☀️🌌🎶🌎
  €10,00
 • Anonymous
  Hotel Queen Olga Thessaloniki
  N/A
 • Dimitrios Arkolakis
  €15,00
 • Christos Karagiannis
  €100,00
 • Μαρίνα Ζαχαριουδάκη
  Στέλλα μου καλή επιτυχία!!
  €50,00
 • Ανδρέας Λάζαρης
  €50,00
 • MARIA FRAGKIADAKI
  €40,00
 • Γιάννης & Γεωργία Ανετάκη
  €400,00
 • Μαρία Παπαδάκη
  €50,00
 • Γιώργος Κριτσωτάκης
  €50,00
 • Viola Mim
  €30,00
 • Άρης Σφακιανάκης
  Καλή επιτυχία Στέλλα!
  N/A
 • Anonymous
  N/A
 • Anonymous
  Hotel Queen Olga Thessaloniki
  N/A
 • Anonymous
  N/A
 • Γιάννης & Γεωργία Ανετάκη
  €400,00
 • Simona Hujerová Hujerová
  love you
  €350,00
 • Έλενα Σαρακινού
  €300,00
 • s s
  €200,00
 • Alex Dimitriadis
  €100,00
 • Anonymous
  €100,00
 • Christos Karagiannis
  €100,00
 • Δημήτρης Μαμελετζής
  €100,00
 • Anonymous
  €100,00
 • Συμεών Νικολόπουλος
  €50,00
 • ANDREANA XYDI
  €50,00
 • Manos Fotakis
  Στέλλα καλή επιτυχία!! Χαιρετισμούς!!
  €50,00
 • Βάνα Σαρακινού
  €50,00
 • Μαρία Παπαδάκη
  €50,00
 • Hotel Queen Olga
  Ξενοδοχείο Queen Olga Θεσσαλονίκη Το Ξενοδοχείο Queen Olga αποτελεί πρεσβευτή για το καλλιτεχνικό εγχείρημα της Στέλλας Παππά. Η ίδια καθώς και η ομάδα της ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική συνεισφορά και υποστήριξη.