Άνθρωποι Χωρίς Όνομα

Created by
Ermioni Politidou
Αθήνα

Project overview

Μία θεατρική παράσταση που θίγει την έλλειψη της ανακουφιστικής φροντίδας στη χώρα μας

Description

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Ένας αιφνίδιος επιθετικός καρκίνος, αναγκάζει τη Φ να αναλάβει τη φροντίδα του συντρόφου της. Η επιθυμία της να του εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή καθημερινότητα, για το υπόλοιπο της ζωής του, την οδηγεί στο να αφιερωθεί στην περίθαλψή του. Στην προσπάθειά της να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη συνθήκη αναζητά απαντήσεις μέσα από αντίστοιχες ιστορίες άλλων φροντιστών. Έτσι, εκτυλίσσονται διαδοχικά έξι ιστορίες, που αποκαλύπτουν διαφορετικές όψεις και οπτικές του ίδιου προβλήματος. Αλλιώτικες δυσκολίες, ανόμοιες συνθήκες, ηλικίες, προσωπικές σχέσεις και χαρακτήρες. Οι φροντιστές, μπαίνουν μαζί με τους ασθενείς σε έναν αγώνα δρόμου για να κερδίσουν τη μάχη με τον καρκίνο, το Αλτσχάιμερ και την Πολλαπλή Σκλήρυνση. Επίσης αναφορά γίνεται και στον παιδικό καρκίνο από τη θέση των γονέων. Ο θεατής, σαν να κοιτάζει στο εσωτερικό ενός γυάλινου δωματίου, παρακολουθεί μικρές καθημερινές στιγμές των ηρώων αυτών, που προσφέρουν άλλοτε συγκίνηση, άλλοτε γέλιο και άλλοτε ίσως κάποια ταύτιση. Ο κύκλος αυτών των ιστοριών, συμφιλιώνει τη Φ με ό,τι καλείται να αντιμετωπίσει.

 

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;

 

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2022 και για έξι παραστάσεις έως τις 26 Ιανουαρίου 2022.

Το ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, ως ένας θεσμός γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος θα αποτελέσει τη στέγη της θεατρικής παράστασης. Η αρτιότητα των υποδομών και των χώρων που διαθέτει το καθιστά επίσης προσβάσιμο και ιδανικό χώρο, καθώς μέλημά μας, πέραν της αρτιότητας της παράστασης, είναι η πραγματοποίηση παράλληλων εκδηλώσεων, ομιλιών μετά το τέλος κάθε παράστασης με τη συμμετοχή Ιατρών, Ψυχολόγων και Φροντιστών με στόχο την ενημέρωση και την αλληλεπίδραση με το κοινό.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕρΜα;

 

Η ομάδα ΕρΜα συστάθηκε το 2020 από δημιουργούς που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν πρωτότυπα έργα, με στόχο την αφύπνιση της κοινωνικής συνείδησης του κοινού, για θέματα που ελάχιστα έχουν απασχολήσει τον δημόσιο διάλογο.

Το έργο, γραμμένο από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Πολιτίδου Ερμιόνη και Στεφανίδου Μαρία, θα παρουσιαστεί σε δραματουργική επεξεργασία της Κάτιας Παπαϊωάννου, σκηνοθεσία Ερμιόνης Πολιτίδου, σκηνογραφία και ενδυματολογία Δημήτρη Μεντέ και Δημήτρη Στογιάννου, κινησιολογία Μαγδαλίνας Πανδρακλάκη, πρωτότυπη μουσική σύνθεση Κική Κέρζελη, με την ηθοποιό Μαρία Στεφανίδου. 

 

 

Ερμιόνη Πολιτίδου

 

 Η Ερμιόνη Πολιτίδου σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος». Ιδρυτικό μέλος της ομάδας ΕρΜα μαζί με την Μαρία Στεφανίδου. Από την αρχή των σπουδών της, τηn συνεπήρε η έλξη της για τη σκηνοθεσία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου και σκηνοθεσίας. Σε πολλές παραστάσεις είχε το ρόλο του βοηθού σκηνοθέτη με σημαντικότερη την παράσταση “Contractions” του Mike Bartlett σε σκηνοθεσία Ιορδάνη Αϊβάζογλου, στο ΚΘΒΕ. Ως ηθοποιός έχει πάρει μέρος σε παιδικές παραστάσεις. Την ενδιαφέρει η έρευνα, η συνεχής εξέλιξη και κατάρτιση της και ένας από τους στόχους της είναι η υλοποίηση αυτών, μέσα από την ομάδα ΕρΜα. Αυτήν την περίοδο δραστηριοποιείται με τα project της ομάδας ΕρΜα και σύντομα θα υπογράψει την πρώτη της σκηνοθεσία στην παράσταση “Άνθρωποι χωρίς όνομα”.

 

Μαρία Στεφανίδου

Η Μαρία Στεφανίδου σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος». Ανήκει στο ιδρυτικό ζεύγος της ομάδας ΕρΜα μαζί με την Ερμιόνη Πολιτίδου. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Θεάτρου και χορού με καταξιωμένους καλλιτέχνες και πέραν της υποκριτικής δραστηριοποιείται στον χώρο της performance και της εμψύχωσης. Βραβεύτηκε το 2018 από την Unesco Πειραιώς και Νήσων για την προσφορά της στην τέχνη με την παράσταση Βέντλα “Το ξύπνημα της άνοιξης”, όπου είχε αναλάβει την κινησιολογία της παράστασης σε σκηνοθεσία Αντώνη Morgan Κωνσταντουδάκη, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Άλλες παραστάσεις που έχει αναλάβει την κινησιολογία είναι «Η βασίλισσα της ομορφιάς» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπαλιάκα και «Yard Gal» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταύρο. Μερικές από τις συμμετοχές της σε παραστάσεις είναι η «Σούπα» του Στυλιανού Παρρή, το «Holy Father» της Antonia Economo, «Αντεροβγάλτης» επεισόδιο 3 «Αυτός που μπορεί είναι ο επιθεωρητής» του Γιώργου Σίμωνα, «Γυναίκα-Βόμβα» σε σκηνοθεσία Αλέξη Αλάτση. Δικές της performance είναι το «Ερροϊκό» και το «Sensual Lumina είναι Μηχανή». Έχει πρωταγωνιστήσει στον κινηματογράφο στην ταινία «Zenaida» των Αλέξη Τσάφα και Γιάννη Φώτου και έχει παίξει στην ταινία «Στην ηλικία μου ακόμα κρύβομαι για να καπνίσω» σε σκηνοθεσία Raihana Obermeyer. Συμμετοχές σε μικρού μήκους ταινίες είναι το «Icon» και «Στον έβδομο» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Παπαδοπούλου, «Cross film» και «Walk» του Κώστα Στάθη κι έχει δώσει τη φωνή της στη μικρού μήκους ταινία «Απών» σε σκηνοθεσία Ανδρόνικου Δημόπουλου. Επίσης έχει πρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση «The miracle», καμπάνια των γιατρών χωρίς σύνορα της Δανίας σε σκηνοθεσία Rune Milton Olsen. Αυτήν την περίοδο δραστηριοποιείται με τα projects της ομάδας ΕρΜα και θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση «Άνθρωποι Χωρίς Όνομα».

Τάσος Χρυσόπουλος

Είναι ηθοποιός απόφοιτος της δραματικής σχολής ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας το 2018. Παίζει κιθάρα και τραγουδάει σε μουσικά σχήματα. Έχει συμμετάσχει ως μαθητής στη θεατρική παράσταση "Η ζωή του Γαλιλαίου" παραγωγής ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου, ενώ ως απόφοιτος έχει παίξει σε παραστάσεις όπως παιδική μουσική παράσταση "Δυο χαρταετοί στη Νύχτα" σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Τσαρδάλα, "Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" σε διασκευή για ενηλίκους σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαστεφάνου, "Arrangement" μια παράσταση της ομάδας Replica σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη, "Η Σονάτα του Σεληνόφωτο" του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πακάκη, "Ως πότε μια παράσταση" βασισμένη σε ποιήματα του Γιώργου Σουρή σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα, "Τρεις Συνθέτες στο Νοσοκομείο" σε σκηνοθεσια Μαρίας Ιατρίδου. Επίσης έχει συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους "file 18" σε σκηνοθεσία Νικόλα Ρουμελιώτη και στο μουσικό βίντεο "Ταχυδρόμος" σε σύνθεση Ελεονώρας Μανόνα και σκηνοθεσία Γιώργου Ευαγγελόπουλου.

Μαγδαλίνα Πανδρακλάκη

 

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης και της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού Ν. Κονταξάκη – Μπακάλη. Συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο αντικείμενο του Σύγχρονου χορού και των Νέων Τεχνολογιών στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Κων/νο Μίχο, Aποστολία Παπαδαμάκη, Jim Lepore, Milton Myers, Χρυσάνθη Μπαδέκα, Νίτσα Μπουρνέλλη, Ted Stoffer, Wayne Parsons, Μαρία Γοργία κ.α., ενώ έχει συνεργαστεί με τους Maxine Heppner, Μαρουσώ Καραλέκα, Κατερίνα Σαρροπούλου, Χρυσάνθη Μπαδέκα. Το 2018 παρουσίασε την πρώτη χορογραφική της δουλειά “Ξανά”, ενώ το 2020 συμμετείχε ως χορογράφος στη θεατρική παράσταση “Η Σούπα” του Στέλιου Παρρή. Διδάσκει σύγχρονο και κλασικό χορό σε ενηλίκους κι εφήβους, σε δήμους, καλλιτεχνικά σχολεία και Δ.Ι.Ε.Κ.

 

Δημήτρης Μεντές

 

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Central St. Martins στο Λονδίνο. Έχει εργαστεί ως αρχιτέκτονας, μεταφραστής, κριτικός μουσικής και διευθυντής παραγωγής για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. Έχει συνεργαστεί με θεσμούς, όπως το Φεστιβάλ Αθηνών κι Επιδαύρου και εκδοτικούς οίκους, όπως ο οίκος Πατάκη.

 

Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου

 

Η Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1992 στην Αλεξανδρούπολη. Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και ασχολείται με τη σκηνοθεσία και το χορό. Μικρού μήκους ταινίες που έχει σκηνοθετήσει είναι, το “ iCon” (2017) - Κέρδισε το βραβείο κριτικής επιτροπής καλύτερης ταινίας στο Rehab Short Film Festival της Θεσσαλονίκης 2018 και την ειδική μνεία “mythos award” για τη σκηνοθεσία στο AXD short film festival 2020, “Jameson- done in 60 seconds” αναφορική στην ταινία Goodfellas “Jameson DISS 2015- GoodFellas” η “Συνδεσμολογία” (2014) - Kέρδισε το βραβείο κοινού καλύτερης πειραματικής ταινίας στο 12o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας 2014, “Στον έβδομο” (2020), “ Ο κυνηγός” (2012). Έχει φτιάξει trailer για την παράσταση “Ερροϊκό” και το “Stone” music video ενσωματωμένο σε παράσταση. Έχει εργαστεί εθελοντικά σε φεστιβάλ κινηματογράφου και έχει παραδώσει μαθήματα σε παιδιά σχετικά με τον κινηματογράφο. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην εταιρεία διανομής ρόλων Athens Casting.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;

 

Σκοπός του έργου, είναι να θίξει το μείζον πρόβλημα της έλλειψης ανακουφιστικής φροντίδας, ως παροχή του συστήματος υγείας της χώρας μας και το αποτέλεσμα αυτής, όπου άτυπα τον ρόλο αυτόν αναλαμβάνουν οι οικείοι άνθρωποι των ασθενών, χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις, την εκπαίδευση και την ψυχολογική στήριξη που χρειάζονται. Σε πολλές περιπτώσεις, η φροντίδα που καλούνται να προσφέρουν στο συγγενή τους που πάσχει, διαρκεί για χρόνια, είναι δύσκολη, πολύμορφη και εισβάλλει στη δική τους προσωπική ζωή με πιθανότητα να τους προκαλεί σωματικά και ψυχικά προβλήματα. Στη συγγραφή του έργου συνέβαλε καθοριστικά η έρευνα που πραγματοποίησε η ομάδα με ερωτηματολόγια που απάντησαν φροντιστές ασθενών. Τελειώνοντας, θέλουμε να τονίσουμε, ότι για κάθε ένα ασθενή με σοβαρό χρόνο νόσημα, υπάρχουν ένας ή περισσότεροι άλλοι άνθρωποι που υποφέρουν μαζί του διότι έχουν το βάρος της ευθύνης της φροντίδας του.

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

Η ομάδα έχει έρθει σε επαφή με φορείς και ιατρικές εταιρείες, προς την αναζήτηση πληροφοριών και συνεργασίας για την άρτια υλοποίηση της παράστασης. Πρόκειται για την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας,  την Εταιρεία Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών & την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

 

 • ΛΕΥΚΩΜΑ ΕΟΠΕ

Υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας δημιουργήθηκε ένα Λεύκωμα, αφιερωμένο στους φροντιστές ασθενών. Στο Λεύκωμα θίγεται ο σκοπός του θεατρικού έργου και το ζήτημα των φροντιστών μέσα από την γραφή ιατρών, ψυχολόγων και λογοτεχνών. Περιλαμβάνει επίσης έρευνα που έχει διεξάγει η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με την ομάδα ΕρΜα, καθώς και τις ιστορίες των φροντιστών, όπως οι ίδιοι τις μετέφεραν κατά τη διάρκεια της αναζήτησης υλικού για τη συγγραφή του θεατρικού κειμένου. Το λεύκωμα εκδίδεται υπό τις εκδόσεις Ευρασία.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το λεύκωμα από τον εκδοτικό οίκο Ευρασία ή τηλεφωνόντας στο 6979232368. Παράλληλα, το λεύκωμα θα διατίθεται προς πώληση στο ταμείο του Ιδρύματος Κακογιάννη την περίοδο των παραστάσεων.

 

 • ΨΥΧΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ BODY PATH

Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας και τον πρόεδρο κ. Ωρολογά, δημιουργήθηκαν πρότυπα ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια για φροντιστές ασθενών, ασθενείς και εφήβους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση, τα οποία θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβρη του 2021, με συμμετέχοντες μέλη της εταιρείας.

Η πρόταση της ομάδας μάλιστα για το σεμινάριο Body Path και η εκπροσώπηση της εταιρείας στην παγκόσμια ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης από την ομάδα ΕρΜα, ανέδειξε την εταιρεία ως παγκόσμιο πρωτοπόρο, σε πρότυπες δράσεις για ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση για το 2021.

 

 • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ALZHEIMER / ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

Για την Εταιρεία Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών η ομάδα ΕρΜα δημιούργησε το ενημερωτικό τηλεοπτικό spot του 2020. Παράλληλα, η ομάδα πραγματοποίησε σεμινάριο Κινησιολογίας, σε συνεργασία με την Εταιρεία και επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

 

 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

 

Υποστηρίξτε την καμπάνια μας ώστε να συγκεντρώσουμε τον απαραίτητο οικονομικό προϋπολογισμό για την ολοκλήρωση της παράστασής μας.

Τα χρήματα είναι απαραίτητα για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες  της παραγωγής μέχρι την ολοκλήρωση της παράστασης.

Περιλαμβάνουν:

 • έξοδα θεατρικής σκηνής και ενοικίαση  του θεάτρου και του χώρου προβών
 • ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού
 • σχεδιασμό φωτισμού
 • υλικά και κατασκευή σκηνικών και κοστουμιών
 • νομική και λογιστική κάλυψη και έξοδα εισιτηρίων
 • γραφιστική επιμέλεια, τυπογραφείο και αφισοκόλληση
 • δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού
 • οργάνωση παραγωγής και προώθηση παράστασης

 

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

 • 5€

Ευχαριστήρια ηλεκτρονική κάρτα

Θα λάβετε στο email σας μία ευχαριστήρια κάρτα από τους συντελεστές της παράστασης.

 • 15€

Εκτυπωμένη ευχαριστήρια κάρτα

Θα λάβετε με ταχυδρομείο μία ευχαριστήρια κάρτα, με προσωπική αφιέρωση. 

 

 • 25€

Αφίσα και thank you note στα social media

Θα λάβετε με ταχυδρομείο την αφίσα της παράστασης και θα αναφερθείτε στο μηνιαίο ευχαριστήριο post στο facebook page και το instagram profile της ομάδας.

 

 • 50€

Digital λεύκωμα

Θα λάβετε στο email σας το ebook "Άνθρωποι Χωρίς Όνομα", του λευκώματος που δημιούργησε η ομάδα σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ (Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος) και περιέχει επιστημονικό υλικό για την ανακουφιστική φροντίδα, καθώς και ανθολόγιο με προσωπικές μαρτυρίες φροντιστών. 

 • 75€

Λεύκωμα

Θα λάβετε με ταχυδρομείο το "Άνθρωποι Χωρίς Όνομα", το λεύκωμα που δημιούργησε η ομάδα σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ (Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος) και περιέχει επιστημονικό υλικό για την ανακουφιστική φροντίδα, καθώς και ανθολόγιο με προσωπικές μαρτυρίες φροντιστών και έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Ευρασία. 

 • 100€

Πρόσκληση και Αφίσα

Θα λάβετε με ταχυδρομείο μία πρόσκληση για την παράσταση, καθώς και την αφίσα. 

 

  

 • 250€

Πρόσκληση, Παιχνίδι memory και Αφίσα

Θα λάβετε με ταχυδρομείο μία πρόσκληση για την παράσταση, ένα πρωτότυπο, χειροποίητο παιχνίδι memory, που δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου τις εκφυλιστικές για τη μνήμη ασθένειες και με γραφιστικά εμπνευσμένα από την παράσταση και τους συντελεστές της. Παράλληλα, θα λάβετε και την αφίσα της παράστασης. 

 • 500€

Διπλή πρόσκληση στην πρεμιέρα, Αντίτυπο του κειμένου και Αφίσα

Θα λάβετε με ταχυδρομείο μία διπλή πρόσκληση για την πρεμίερα της παράστασης, ένα βιβλιόδετο αντίτυπο του θεατρικού κειμένου, που έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Εστία, καθώς και την αφίσα της παράστασης. 

 

 

 • 1000€

Όλα τα παραπάνω και προσωπικό ευχαριστήριο στην πρεμιέρα της παράστασης. 

Θα λάβετε με ταχυδρομείο μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της παράστασης, ένα βιβλιόδετο αντίτυπο του θεατρικού έργου, το λεύκωμα "Άνθρωποι Χωρίς Όνομα", που δημιούργησε η ομάδα σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ (Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος) και περιέχει επιστημονικό υλικό για την ανακουφιστική φροντίδα, καθώς και ανθολόγιο με προσωπικές μαρτυρίες φροντιστών και έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Ευρασία (και σε ηλεκτρονική μορφή), ένα βιβλιόδετο αντίτυπο του θεατρικού κειμένου, που έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Εστία (και σε ηλεκτρονική μορφή), ένα πρωτότυπο, χειροποίητο παιχνίδι memory, που δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου τις εκφυλιστικές για τη μνήμη ασθένειες και με γραφιστικά εμπνευσμένα από την παράσταση και τους συντελεστές της, την αφίσα της παράστασης, μία ευχαριστήρια κάρτα από τους συντελεστές και θα αναφερθείτε στο μηνιαίο ευχαριστήριο post στο facebook page και το instagram profile της ομάδας.

Help promote this project

€75
Raised of €12.500,00 Goal
1 %
Funded

Time Remaining
This project will receive all of the funds contributed by 1/31/22

 

Average contribution: €18,75

Project funders ( 4 )

 • Aristea Anysi
  Break a leg !!!
  €25,00
 • Νατάσα Παντελείου
  Καλή επιτυχία!
  €20,00
 • Sofia Theod
  Συγχαρητήρια!
  N/A
 • Γιάννης Χατζήμπεης
  Καλή επιτυχία !
  €10,00
 • See all project funders
 • Aristea Anysi
  Break a leg !!!
  €25,00
 • Sofia Theod
  Συγχαρητήρια!
  N/A
 • Νατάσα Παντελείου
  Καλή επιτυχία!
  €20,00
 • Γιάννης Χατζήμπεης
  Καλή επιτυχία !
  €10,00
 • See all project funders
 • Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας
  €20,00
 • Alzheimer Hellas
  €10,00
See all project funders
 • Aristea Anysi
  Break a leg !!!
  €25,00
 • Νατάσα Παντελείου
  Καλή επιτυχία!
  €20,00
 • Sofia Theod
  Συγχαρητήρια!
  N/A
 • Γιάννης Χατζήμπεης
  Καλή επιτυχία !
  €10,00
 • Aristea Anysi
  Break a leg !!!
  €25,00
 • Sofia Theod
  Συγχαρητήρια!
  N/A
 • Νατάσα Παντελείου
  Καλή επιτυχία!
  €20,00
 • Γιάννης Χατζήμπεης
  Καλή επιτυχία !
  €10,00
 • Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

  €20,00

  Η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυσνη Κατά Πλάκας στηρίζει την ομάδα ΕρΜα και την θεατρική της παράσταση "Άνθρωποι Χωρίς Όνομα" κατανοώντας τη σημαντικότητα της έκθεσης του θέματος της έλλειψης της ανακουφιστικής φροντίδας στη χώρα μας. show more
  • Alzheimer Hellas

   €10,00

   Μια σημαντικότατη πρωτοβουλία και μια παράσταση που το θέμα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, καθώς οι περιθάλποντες παίζουν νευραλγικό ρόλο στην ανακουφιστική φροντίδα των ατόμων που νοσούν. show more