1st PHOTO CONTEST PORTO RAFTI - Markopoulo

Created by
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΤΟΣ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Project overview

The First Photo-Contest for the Landscapes of PORTO RAFTI - Markopoulo & Vravrona - Chamolia

Description

Λίγα λόγια για το εγχείρημα μας:

 

Το πανέμορφο Πόρτο Ράφτη μας και το Μαρκόπουλο, μαζί με τη Βραυρώνα και τη Χαμολιά, είναι η περιοχή που ζούμε και κινούμαστε μόνιμα ή επισκεπτόμαστε κάθε φορά που μας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Απολαμβάνουμε τις εικόνες του, ικανοποιώντας τις αισθήσεις μας με το φως και τα χρώματα που μας προσφέρουν απλόχερα οι θέες των φυσικών του τοπίων οι οποίες βρίθουν από παρεμβάσεις.
 

Μερικές από τις εικόνες αυτές, οι οποίες μάλιστα θα είναι αυτές που διακρίθηκαν στον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας Τοπίου για την περιοχή Πόρτο Ράφτη & Μαρκόπουλου, θέλουμε να αποτυπώσουμε στην έκδοση του ημερολογίου-σημειωματαρίου "ΝΟΤΕΒΟΟΚ 2020".

 

1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Τοπίου

για την περιοχή

Πόρτο Ράφτη & Μαρκόπουλο

 

Αποκλειστικά υπεύθυνος για τον παρόντα διαγωνισμό και τη διαδικασία χρηματοδότησης, είμαι εγώ ο Κώστας Χριστοδουλάτος, 49 ετών Αρχιτέκτονας.

Μερικές από τις ασχολίες μου είναι αφ' ενός η φωτογράφηση και η περιήγηση μου στην περιοχή που ζω ως μόνιμος κάτοικος, το Πόρτο Ράφτη, αλλά και αφετέρου η διαχείριση των γνωστών σελίδων PORTO RAFTI - Markopoulo στο FaceBook & του ιστότοπου www.portorafti.online στο web. ( www.portorafti.online )

Εδώ και αρκετά χρόνια ζω μόνιμα πλέον στο Πόρτο Ράφτη, ενώ άρχισα να έρχομαι εδώ από 12 ετών παιδί, για να κάνω μαζί με τους γονείς μου τις καλοκαιρινές μας διακοπές. 

Το πανέμορφο Πόρτο Ράφτη μας και το Μαρκόπουλο, μαζί με τη Βραυρώνα και τη Χαμολιά, είναι η περιοχή που ζούμε και κινούμαστε μόνιμα ή επισκεπτόμαστε καθε φορά που μας το επιτρέπουν οι συνθήκες. 

Απολαμβάνουμε τις εικόνες του, ικανοποιώντας τις αισθήσεις μας με το φως και τα χρώματα που μας προσφέρουν απλόχερα οι θέες των φυσικών του τοπίων που συνυπάρχουν με τις κατά καιρούς ανθρώπινες παρεμβάσεις και κατασκευές, αφού το μέρος αποτέλεσε πόλο έλξης από τους αρχαίους ακόμα χρόνους για ποικοίλους λόγους.

Καθόλου τυχαία δεν είναι τα δεκάδες χιλιάδες “κλικ” που έχουν γίνει με τις μηχανές των αμέτρητων ερασιτεχνών ή επαγγελματικού επιπέδου φωτογράφων, που προσπάθησαν να αποθανατήσουν ένα τμήμα της ομορφιάς αυτού του τόπου. 

Σκεφτήκαμε λοιπόν, πως θα ήταν ωραίο και πολύ χρήσιμο, να καταφέρουμε να αποτυπώσουμε μερικές από τις εικόνες αυτές, της φυσικής ομορφιάς των τοπίων της περιοχής μας σε μια πολυτελή έκδοση ενός χρήσιμου σε όλους ημερολογίου-σημειωματαρίου με την επωνυμία: "ΝΟΤΕΒΟΟΚ 2020", δια μέσου μάλιστα μιας συλλογικής προσπάθειας του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας Τοπίου, που θα ενισχύσει και την κοινωνική διάσταση της ιδέας, στην από κοινού συμμετοχή, αλλά και στην ανάδειξη και διαφύλαξη  της φυσικής ομορφιάς αυτού του τόπου.  

Σε σχήμα Β5 για να χωρά παντού και να μπορεί να μας ακολουθεί πάντα σε κάθε μας δραστηριότητα και να μας θυμίζει τη χαρά, την ζωντάνια και την ευχαρίστηση με τις οποίες μας γέμισε αυτός ο τόπος και το περιβάλλον του, αλλά παράλληλα να μας βοηθήσει να μοιραστούμε την παραπάνω ικανοποίηση με όλο το κόσμο καθώς και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Η κοινωνική διάσταση του όλου εγχειρήματος της συνδέεται με τη σελίδα μας PORTO RAFTI – Markopoulo στο facebook:

https://www.facebook.com/portoraftimarkopoulo/

η οποία ξεκίνησε κάποτε ως ένα απλό post φωτογραφιών με θέματα από το Πόρτο Ράφτη που μοιραζόταν ανάμεσα σε φίλους και γείτονες, ενώ σήμερα έφτασε να αποτελεί σελίδα αριθμεί πάνω από 6000 followers

 

Για το σκοπό αυτό η χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος φιλοδοξούμε να προέλθει από την προπώληση του παραπάνω ημερολογίου "ΝΟΤΕΒΟΟΚ 2020"με στόχο να αντληθούν έσοδα: 

1. για την κάλυψη των εξόδων της έκδοσης του ημερολογίου  

2.  για τη βράβευση των καλύτερων φωτογραφιών και των δημιουργών τους με μικρά χρηματικά έπαθλα 

3. για τη χρηματοδότηση μικρής έκτασης δράσεων για τη βελτίωση, ανάδειξη, προστασία  και ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής μας, καθώς και 

4. για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας  και τη βελτίωση της λειτουργίας της σελίδας PORTO RAFTI – Markopoulo και των ομάδων αυτής:

 

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (Revised):

https://www.facebook.com/groups/283287522399661/

 

FORUM για PORTO RAFTI – Markopoulo:

https://www.facebook.com/groups/336030796957263/

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ για PORTO RAFTI – Markopoulo:

https://www.facebook.com/groups/326950594748286/

 

ΖΩάκια για PORTO RAFTI – Markopoulo

https://www.facebook.com/groups/1069266066579914/

 

καθώς και της νέας μας σελίδας στο διαδίκτυο  www.portorafti.online

 

με απώτερο στόχο την υποστήριξη μέσω αυτής δράσεων βελτίωσης, αναβάθμισης, ανάδειξης και διαφύλαξης των πλεονεκτημάτων του περιβάλλοντος της περιοχής και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της καθώς και για την βελτίωση της κοινωνικής συνοχής και συνεργασίας μεταξύ των κατοίκων αυτής, αλλά και γενικότερα για την αειφόρο ανάπτυξη της.  

 

Τι χρειαζόμαστε και τι προσφέρουμε ως αντίδωρο:

Για την πλήρη διεκπεραίωση του παραπάνω σκοπού υπολογίζουμε ότι θα χρειαζόμασταν ενδεχομένως περίπου 25.000 - 30.000€ και πλέον, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο να υλοποιήσουμε ακόμα και μια προκαταρκτική μελέτη ανάπτυξης της περιοχής μας.

Όμως, 

Πρωτεύουσα σημασία στην παρούσα φάση έχουν οι παρακάτω 3 οικονομικοί στόχοι οι οποίοι θα υλοποιηθούν κατά την παρακάτω σειρά προτεραιότητας: 

1.   1910,00 €  για την εκτύπωση και την μέριμνα μέχρι την αποστολή των ημερολογίων πλην αυτής*, πληρωμή ΦΠΑ, και λοιπών φόρων που αφορούν το ημερολόγιο.

2.  700,00  € για την απονομή χρηματικών επάθλων για τις διακριθείσες συμμετοχές ως εξής:

50 € έκαστη εκ των 12 επιλεγέντων φωτογραφιών του 1οου Διαγωνισμού Φωτογραφίας Τοπίου PORTO RAFTI - Markopoulo που θα εκτυπωθούν και 100 € για αυτή του εξωφύλλου.

 

 

Σύνολο 2.710,00 € +8% περίπου προμήθειες + 2%φόροι 

Γενικό Σύνολο περίπου 3.000,00  

 

Είναι ευνόητο ότι πρωταρχικός σκοπός είναι η εκτύπωση του ημερολογίου και η βράβευση των συμμετοχών και για το λόγο αυτό το ποσό που ευχόμαστε να συγκεντρώσουμε με την παρούσα εκστρατεία είναι το εντελώς απαραίτητο ποσό των 3.000,00 € 

Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί ποσό άνω των 3.000 €:

Το επιπλέον των 3.000 € καθαρό μετά φόρων ποσό που θα προκύψει αφού αφαιρεθούν έξοδα των επιπλέον παραγγελιών ή άλλα έξοδα και που θα υπόκειται σε φορολογία εισοδήματος του εγχειρούντα τον ανωτέρω διαγωνισμό θα δύναται θα διατεθεί έως το 100% αυτού για τη χρηματοδότηση δράσεων και πράξεων για την αναβάθμιση, αξιοποίηση και διαφύλαξη της περιοχής στα όρια του Δήμου μας, με πρώτο τη αυτή της προκαταρκτικής μελέτης ιδεών τοπικού χωρικού σχεδίου περιοχής Δήμου Μαρκοπούλου που θα ανατεθεί με ιδιωτικά κρητήρια ως μια πρόταση εν είδη οράματος υπό την αιγίδα και επίβλεψη ημών,  με σκοπό την ανάδειξη, αξιοποίηση  και προστασία της περιοχής ή και την ενίσχυση κατά την κρίση μας ή μετά από διαβούλευση.

Επιπλέον των ανωτέρω τα επιπλέον αυτά χρήματα δύναται να δωρηθούν κατά μέρος ή όλο για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου οργανώσεων καθώς ή ακόμα για το έργο φιλοζωϊκών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής μας. 

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων και του επιθυμητού αποτελέσματος θα προσφέρουμε το εν λόγω ημερολόγιο -  σημειωματάριο "ΝΟΤΕΒΟΟΚ 2020" πολυτελούς έκδοσης σε μέγεθος Β5, προσχέδιο του οποίου μπορείτε να δείτε στο λινκ:

 

https://issuu.com/konstantinos_christodoulatos/docs/notebook2020prefinal/

 

το οποίο θα διατεθεί στους φίλους που θα το ζητήσουν, σε προνομιακή τιμή ως εξής:

 

Τεμάχιο ένα (1) στην τιμή                 6.50€

Τεμάχια δέκα (10) στην τιμή          55.00€

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΩΝ  είναι δυνατόν να εκτυπωθεί το λογότυπο σας επάνω στο εξώφυλλο μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία της έκδοσης με επιβάρυνση  155.00 ευρώ/ παραγγελία άνω των εκατό τεμαχίων.

 

Ο αντίκτυπος!

Το εγχείρημα θέλουμε να πετύχει, να ενώσει και να φανεί χρήσιμο σε όλη την τοπική κοινωνία, να τονώσει τη συμμετοχική διάθεση των κατοίκων της περιοχής προς ένα κοινό σκοπό, να κατευθύνει πόρους προς τη βελτίωση και διαφύλαξη της περιοχής, του περιβάλλοντός της και προς την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης της.

Φυσικά όλα τα παραπάνω με αντάλλαγμα την προσφερόμενη καλαίσθητη έκδοση του "ΝΟΤΕΒΟΟΚ 2020", ενός ούτως ή άλλως χρήσιμου ημερολογίου τσέπης, σε σχήμα Β5 που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους μας ή και να αγοραστεί για να δοθεί ως δώρο σε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες ή και πελάτες.

 

Η πρόκληση!

Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα ανταμοίψει όλους μας, όπως επίσης θα ανεβάσει τη δημοφιλία για την περιοχή μας, αλλά και την αντίληψη το χαρακτήρα της και τη θέση μας μέσα σε αυτή.

Είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουμε γιατί το θέλουμε πολύ και γιατί επίσης πιστεύουμε ότι διαθέτουμε τις ικανότητες για κάτι τόσο σπουδαίο και σημαντικό.

Και βέβαια οι ερασιτέχνες ή μη φωτογράφοι που μένουν ή επισκέπτονται την περιοχή μας είναι αξιολογότατοι και είναι καιρός να τους γνωρίσουμε μέσα από το έργο τους!

Στην περίπτωση που δεν καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων,  δηλαδή του  ελάχιστου ποσού που απαιτείται για την έκδοση του ημερολογίου ήτοι των 3.000,00
και όσον αφορά στο 1ο Διαγωνισμό Τοπίου PORTO RAFTI - Markopoulo, τότε στην απευκταία αυτή περίπτωση οι αμοιβές των συμμετεχόντων στο όλο εγχείρημα θα είναι ηθικές, υπό μορφή επαίνων & βεβαιώσεων συμμετοχής αντίστοιχα, πράγμα κατά την άποψη μας καθόλου ευκαταφρόνητο!

Τέλος στην περίπτωση που συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό και εκτυπωθούν τα ημερολόγια αλλά δεν καταστεί δυνατό να διατεθεί όλος ο αριθμός αυτών, τότε διατηρούμε το δικαίωμα να διαθέσουμε το υπόλοιπο προς το όφελος της σελίδας PORTO RAFTI – Markopoulo και οποιοδήποτε άλλο σκοπό κρίνουμε σκόπιμο.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στην περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το ελάχιστο απαραίτητο ποσό των
3.000,00 για την εκτύπωση των ημερολογίων και την βράβευση των συμμετοχών, τότε τα χρήματα που έχουν πληρωθεί επιστρέφονται στο ακέραιο.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Τυχόν Έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται στις ανωτέρω τιμές και βαρύνουν τους παραγγελιοδότες.

 

Άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε!

Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να αγοράσετε από τα πανέμορφα ημερολόγια μας "ΝΟΤΕΒΟΟΚ 2020", τότε μπορείτε να μας βοηθήσετε σε αυτό το εγχείρημα, μιλώντας σε άλλους για την προσπάθεια μας ή κοινοποιώντας την παρούσα καμπάνια στους φίλους σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα μπαίνοντας ως χορηγοί και πεσβευτές στο εγχείρημα μας.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανεβάστε μια καλή κουβέντα στον τοίχο της σελίδας του 1ου Διαγωνισμού Φωταγραφίας Τοπίου PORTO RAFTI - Markopoulo που θα βρείτε στο link: https://www.facebook.com/1st-Photo-Contest-PORTO-RAFTI-Markopoulo-110260243649193/?view_public_for=110260243649193

Μάθετε περισσότερα για επικοινωνώντας με τη σελίδα μας PORTO RAFTI - Markopoulo με μήνυμα ή στο τηλέφωνο +306972849844 μαζί μου.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και την αγάπη σας!

 

Με εκτίμηση,

kostas christodoulatos, Argyro Fotou & και οι ομάδες PORTO RAFTI - Markopoulo

 

©PORTO RΑFTI - Markopoulo 2019

www.portorafti.online

Help promote this project

€183
Raised of €3.000,00 Goal
6 %
Funded

Time Remaining
This project will receive all of the funds contributed by 10/31/19

 

Average contribution: €45,75

Project funders ( 4 )

 • konstantinos christodoulatos
  Θέλω και γω ο ίδιος να στηρίξω αυτή την προσπάθεια. ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό!
  €110,00
 • Lambros Paraskevopoulos
  €13,00
 • ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ 10 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  €55,00
 • Giannis Chatzibeis
  Καλή αρχή !
  N/A
 • See all project funders
 • konstantinos christodoulatos
  Θέλω και γω ο ίδιος να στηρίξω αυτή την προσπάθεια. ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό!
  €110,00
 • ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ 10 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  €55,00
 • Lambros Paraskevopoulos
  €13,00
 • Giannis Chatzibeis
  Καλή αρχή !
  N/A
 • See all project funders
 • Alexandra Papagiannakou
  €0,00
 • Babis Nikolakis
  €0,00
 • Άκης Έξαρχος
  €0,00
 • Melina Spyridaki-Dodd
  €0,00
 • Χρήστος Δρίτσας
  €0,00
 • Vasilis Vavilis
  €0,00
 • Βάσω Δημητρίου
  €0,00
 • Γιάννα Αντωνάτου
  €0,00
 • Νάσος Τσακανίκας
  €0,00
 • Στέλιος Σκαρός
  €0,00
 • Linta Lydia Tsampiri
  €0,00
 • Polinikis Anast Trigakis
  €0,00
 • Γεωργία Μωραϊτου
  €0,00
 • Τούλα & Κώστας Χατζηγιαννάκη
  €0,00
 • Στέλλα Μάναλη
  €0,00
 • Γιάννα Καλογεροπούλου
  €0,00
See all project funders
 • konstantinos christodoulatos
  Θέλω και γω ο ίδιος να στηρίξω αυτή την προσπάθεια. ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό!
  €110,00
 • Lambros Paraskevopoulos
  €13,00
 • ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ 10 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  €55,00
 • Giannis Chatzibeis
  Καλή αρχή !
  N/A
 • konstantinos christodoulatos
  Θέλω και γω ο ίδιος να στηρίξω αυτή την προσπάθεια. ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό!
  €110,00
 • ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ 10 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  €55,00
 • Lambros Paraskevopoulos
  €13,00
 • Giannis Chatzibeis
  Καλή αρχή !
  N/A
 • Alexandra Papagiannakou

  €0,00

  Καλή ιδέα ! Να έχουμε μαζεμένες όλες τις ώρες φωτογραφίες του Πόρτο Ράφτη show more
  • Babis Nikolakis

   €0,00

   Παρα πολυ καλη ιδεα!!!!! μπράβο! show more
   • Άκης Έξαρχος

    €0,00

    Κάθε όμορφη και με θετική σκέψη ενέργεια είναι ευχάριστη και αξίζει στήριξης.. Αρέσει σε όποιον καλοπροαιρετο άνθρωπο και οφείλει να την επικροτεί.. Θα σας πω συγχαρητήρια δημόσια και να σας ευχηθώ να συνεχίσετε δυναμικά.. show more
    • Melina Spyridaki-Dodd

     €0,00

     Ευχαριστώ τον Κώσταντίνο Χριστοδουλάτο που με ενημέρωσε για αυτήν την πανέμορφη προσπάθεια. Οι φωτογραφίες που είδα είναι υπέροχες. Η συμβουλή μου σχετικά με τους αρνητικούς κριτές της διαδικασίας είναι η εξής: οι διοργανωτές του διαγωνισμού να δίνουν απολύτως μηδέν χρόνο, σημασία, λεκτικά σχόλια σε ό,τι δεν στηρίζει το διαγωνισμό. Και επίσης, οι διοργανωτές απλώς να συνεχίσουν να προχωρούν μπροστά με αυτή την όμορφη προσπάθεια, απλώς ξεριζόνωντας εδώ κι εκεί τα ζιζάνια που τυχών απαντούν στο δρόμο τους, χωρίς να εστιάζουν σε αυτά, μα στην πανέμορφη ματιά των καλλιτεχνών που με τα μάτια τους αποδυκνείουν τη βαθιά αγάπη τους για τον τόπο τους! Ευχαριστώ πολύ ! show more
     • Χρήστος Δρίτσας

      €0,00

      Συγχαρητήρια για την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια σας, το να προβάλουμε μέσα από την φωτογραφία τις ομορφιές του τόπου μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και βοηθάει ουσιαστικά στην προβολή και την ανάπτυξη του τόπου μας. Πολλά Μπράβο για την ιδέα σας και την οργάνωση αυτής της δράσης!!!! show more
      • Vasilis Vavilis

       €0,00

       Κύριε Κώστα Χριστοδουλάτε : Προσωπικά σάς ευχαριστώ γιά τήν προσπάθεια πού κάνετε νά φέρετε τόν κόσμο τόσο κοντά όσο μία γειτονιά, μέ τίς υπέροχες φωτογραφίες όλων μας στό Πόρτο Ράφτη: Υπάρχουν κάποια αρνητικά σχόλια από κάποιους: Εγώ θά σταθώ στα θετικά σχόλια γιατί τό Πόρτο Ράφτη ήταν καί θά είναι μία από τις καλύτερες τοποθεσίες τής Αττικής: Εγώ προσωπικά θά συνεχίζω νά στηρίζω τό όμορφο Πόρτο Ράφτη μας: Ευχαριστώ πολύ !!!!!!! show more
       • Βάσω Δημητρίου

        €0,00

        Είναι μια υπέροχη προσπάθεια να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας! Πραγματικά ειναι τόσες πολλές ! Ευχομαι να γίνει θεσμός και να συνεχιστεί. Επίσης να μην ασχολείστε με τις κακόβουλες κριτικές. Δεν υπάρχει λόγος. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!! show more
        • Γιάννα Αντωνάτου

         €0,00

         Εξαιρετική ιδέα,την υποστηρίζω και συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν! show more
         • Νάσος Τσακανίκας

          €0,00

          μια όμορφη και έξυπνη ΙΔΕΑ για τον τοπο μας..συνεχιστε ΕΤΣΙ.. show more
          • Στέλιος Σκαρός

           €0,00

           Υπέροχη ιδέα πρέπει να αναδείξουμε τις ομορφιές του Πόρτο Ράφτη μας. show more
           • Linta Lydia Tsampiri

            €0,00

            Μια απλή αλλά πράγματι υπέροχη ιδέα που αναδεικνύει τα μικρά διαμάντια που κρύβει το μέρος μας!!! show more
            • Polinikis Anast Trigakis

             €0,00

             Ο τι προβάλει την ομορφιά της ή/και ο τι δημιουργεί ομορφιά, είναι τέχνη! Και τέχνη , είναι μια μορφή ζωής με "αλλα μέσα", με μέσα που σκοπό και στόχο έχουν την αισθητική απόλαυση! Ναι στη Τέχνη! Ναι στην ιδέα - προσπάθεια σας ! Και, μπραβο σας!!! show more
             • Γεωργία Μωραϊτου

              €0,00

              Υπέροχη ιδέα!!! Συγχαρητήρια !!! Εύχομαι να συνυπάρξουν η γόνιμη και δημιουργική έκφραση με την έμπνευση και την καλλιτεχνική έκφραση!!! show more
              • Τούλα & Κώστας Χατζηγιαννάκη

               €0,00

               Μια υπεροχη ιδεα οπου θα αναδειξει τις ομορφιες του πορτο ραφτη ,τις ομορφιες του τοπου οπου ζουμε μπραβο παιδια για την προτωβουλια που πειρατε.ο τοπος αυτος εχει αναγκη απο διμιουργικα μυαλα ,απο προτωτιπες ιδεες.και οχι σκουριασμενα μυαλα μπραβο ...... show more
               • Στέλλα Μάναλη

                €0,00

                Το Πόρτο Ράφτη το αγαπάμε,αλλά μέσα από τις σελίδες σας , το λατρέψαμε! Είναι ένας όμορφος τόπος ,αξίζει να ζεις εκεί. Ας τον βοηθήσουμε να γίνει καλύτερος. Αξιέπαινη η προσπάθεια σας!♥️ show more
                • Γιάννα Καλογεροπούλου

                 €0,00

                 Πολλα μπραβο γι αυτην την πρωτοβουλια ! Η περιοχη ειναι ουτως ή αλλως ομορφη ολες τις εποχες, μενει να προσπαθησουν οι κατοικοι πρωτιστως και μετα οι επισκεπτες να την διατηρησουν ομορφη αλλα κυριως καθαρη. Η κατασταση του περιβαλλοντος που ζουμε και κινουμαστε δειχνει το επιπεδο του πολιτισμου μας.Ας γεμισει η σελιδα με ομορφιες ! show more