Ταξίδι Αλληλόδρασης Uganda 2024

Created by
Πέτρος Μαλούσης
Bunyoni

Project overview

Tαξιδεύουμε στην UGANDA για να συμβάλλουμε στην εκπαίδευση των παιδιών και την ενδυνάμωση των γυναικών.

Description

Η ιδέα: Να μπορέσουμε να προσφέρουμε λίγο από τα "καθημερινά" μας, σε μια κοινότητα που δεν έχει τίποτα δεδομένο!

Και κάπως έτσι, ξεκίνησε και ο σκοπός του συγκεκριμένου project!

Είμαι ο Πέτρος (και μαζί με την κοπέλα μου την Ζωή), θέλουμε να αφήσουμε τον κόσμο μας, λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκαμε. Οι προκλήσεις πολλές και δυστυχώς, σε κάθε μας σκοπό, το δύσκολο στα ταξίδια μας και σε όποια "ενέργεια" μας, είναι οι πόροι! Όση όρεξη και προσπάθεια και αν μπορούμε να καταβάλλουμε, πολλές φορές δεν είναι αρκετά και εδώ έρχεται η υπέροχη πλατφόρμα της give and fund, προκειμένου να μας βοηθήσει να "διαφημίσουμε" το ταξίδι μας στην Uganda και να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

Ωστόσο, για να επιτευχθεί αυτό το ταξίδι, θα χρειαστούμε την πολύτιμη βοήθεια σας! Δεν ζητάμε λεφτά για να καλύψουμε τα "θέλω" μας, ούτε για να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη διαμονή ή πτήση σε αυτό το όνειρο, αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε σε μια κοινότητα, γεμάτη παιδιά, τα οποία ζούνε "οριακά". Να αφήσουμε ένα στίγμα, να εμπνέσουμε και να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια για να έχουν μια ευκαιρία και εκείνα.

Η δική μου υπόσχεση και της Ζωής, είναι να μην σταματήσουμε σε αυτό το ταξίδι και εφόσον είναι εφικτό, να ταξιδεύουμε ξανά και ξανά προσπαθώντας να βελτιστοποιήσουμε έστω και λίγο τις συνθήκες σε αυτά τα παιδιά.

Για το συγκεκριμένο ταξίδι, θα πάμε με την Wheeling 2 help (ιδέα της Ζωής) στην όμορφη Uganda και πιο συγκεκριμένα στην λίμνη Bunyonyi στις 24/10/24. Για όσους δεν το γνωρίζεται, bunyoni σημαίνει "το μικρό πουλί".

Με τα έσοδα που θα καταφέρουμε να μαζέψουμε θα αγοράσουμε βιβλία και θα συμβουλευτούμε τους τοπικούς οδηγούς ώστε κάθε 1€ να έχει πραγματική αξία στην υπέροχη αυτή κοινότητα.

Θα χαρούμε να γνωρίσουμε τον καθένα από εσάς που θέλει να συμβάλλει έστω και στο ελάχιστο για αυτό τον σκοπό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε ΟΛΟΙ μαζί.

Δεσμευόμαστε, στην ολοκλήρωση του, να μοιραστούμε μαζί σας όμορφες ιστορίες και φωτογραφίες.. και που ξέρετε, ίσως στο επόμενο πάμε μαζί!

Σας ευχαριστούμε όλους για τον χρόνο σας!

Help promote this project

€70
Raised of €3.000,00 Goal
2 %
Funded

Time Remaining
This project will receive all of the funds contributed by 8/31/24

 

Average contribution: €35,00

Project funders ( 2 )

 • Anonymous
  €60,00
 • First Last
  Καλή επιτυχία, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία !
  N/A
 • See all project funders
 • Anonymous
  €60,00
 • First Last
  Καλή επιτυχία, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία !
  N/A
 • See all project funders
 • Anonymous
  €60,00
 • First Last
  Καλή επιτυχία, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία !
  N/A
 • Anonymous
  €60,00
 • First Last
  Καλή επιτυχία, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία !
  N/A