Τρόποι πληρωμής

Όλες οι χρηματικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας GIVE&FUND υλοποιούνται από την PayPal, μια διεθνώς αναγνωρισμένη online πλατφόρμα για την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει στους χρήστες. Το GIVE&FUND δεν διαχειρίζεται χρηματικά ποσά.

Μάθε περισσότερα για την PayPal εδώ 

Για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή μέσω του GIVE&FUND και της PayPal, είναι απαραίτητο να γίνει εγγραφή του χρήστη. Πάτησε το κουμπί "Εγγραφή" στη δεξιά πλευρά της homepage και ακολούθησε τη διαδικασία. Τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν είναι απαραίτητα για την ασφάλεια και τη διαφάνεια των συναλλαγών μέσω PayPal.

Όταν έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγγραφής μπορείς να χρηματοδοτήσεις ένα project, να δημιουργήσεις και να ανεβάσεις το δικό σου project και γενικά να χρησιμοποιήσεις τα εργαλία της πλατφόρμας GIVE&FUND, μέσω του login button ('σύνδεση'). 

Τα χρήματα των υποστηρικτών ενός life project πηγαίνουν  στον προσωπικό λογαριασμό paypal που έχει ανοίξει ο δημιουργός του project, και τον οποίο μπορεί να ελέγχει προσωπικά από τον υπολογιστή του.

Τα χρήματα που προσφέρουν οι υποστηρικτές ενός start up project  δεσμεύονται μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης της χρηματοδότησης (το πολύ 45 ημέρες). Αν το έργο πετύχει τον οικονομικό του στόχο, απελευθερώνονται στον λογαριασμό του δημιουργού. Αν δεν τον πετύχει, τα χρήματα επιστρέφονται αυτόματα στους υποστηρικτές του project.

Αν θέλεις να ανεβάσεις ένα προτεινόμενο project προς χρηματοδότηση και δεν έχεις λογαριασμό στο PayPal, μπορείς να δημιουργήσεις ένα σε λίγα μόλις λεπτά (δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Δες επίσης FAQs.